Monday, March 26, 2012

ALHAMDULILLAHHH~

Assalamualikum.. :)
baru sempat nak update blog hari ni..
sekarang busy dengan kerja macam2.
banyak dok luaq dari dalam rumah.
kalau nak buat post pasai result memang orang kata dah basi kot kan?
apa2 pown nak ucap terima kasih kepada yang setiasa mendoakan yang terbaik untuk kami ni ha.. :)
walaupown result tak power macam orang lain.. 
 tapi alhamdulillah  ..
kalau nak straight A aku tak mampu nak buat macam tu.
Allah tangguhkan dulu kejayaan aku..
insyaAllah bulan 4 ni nak pi ambik slip periksa kat perlis ..
almaklumlah time pagi result umum tu hanya telefon ja sekolah..
apa2 pown.. tahniah kepada sesiapa yang dapat banyak A tu n kalau sapa2 tak dapat A tu..usaha la ..
perjalanan kita masih panjang tak dapat masa SPM mabey dapat masa lain kan..... ~ heheh  .
itu aja nak kongsi.. rajin2 la tegur ceq mana silap mana betoi..
okey la.. tak banyak masa nih..
kbai~ Assalamualaikumm.. :)

by: Syafiqah Othman

Tuesday, March 20, 2012

Boleh tolong doakan saya ? =D

Assalamualikum~
takmau cakap banyak2 dah..
hari ni takdak mood nak karang ayat panjang bejala .
rasa nya semua orang tau kot esok result SPM keluaq esok..
aku pown dah mula tak lalu makan ..
rasa nak muntah pown ada..
benci betoi..
rasa macam nak bagi masa berhenti ja tapi apa boleh buat tu kuasa Allah..
kawan2 semua berpusu2 pi sekolah nak ambik result aku apa kan daya ..
hidup merantau di negeri orang..so tak leh la nak pi.hahah
btw ..hampa2 yang baca ni tolong doa untuk aku sama .
bagi result tu cantik ..
kalau lah tak cantik yang macam aku nak takpa 
aku Redha ja..
Allah tangguhkan kejayaan aku..
aku terima..
seriau boleh dak esok aku senyum gembira macam dulu~ =.="
last kali..aku doakan untuk kawan2 yang nak ambik result esok semoga result anda cantik2 macam tuanya..
heheheheh 
kbai..assalamualikum..


by : Syafiqah Othman



Tuesday, March 06, 2012

Tiba2 rasa macam dok kat meksiko =.="

Assalamualikum~
cerita dia hari ni .. awai pagi  semangat nak bukak blog tiba2 bukak blog ada lagu mexciko~
meksiko=mexico
tu dia cemas gila ni haa dah lagu tu bukan main rancak lagi.... 
ketaq takut ada orang hek.
sempat lagi bukak tengok takdak pown benda yang mencurigakan kat blog.
teroih dok buat kalot kat pesbuk~


last2 lepaih habih semua kawan2 blogger dok bincang kat coment tu rupa2 nya..
fibok yang aku sayang tu buat pasai rupanya.
fibok yang aku dok rasa segak habih tu yang keluaq lagu meksiko~
bencinya ..teroih tangan pantas buang fibok..


*tu silap tu..fibok..

hampa ada cadagan dak nak buboh jenih apa pulok untuk chat tu ??? :)
ada cadangan bagi tau yaa.. :) 
bawak raga bawak sement 
lepaih  baca harap koment~

okey ..tu ja nak kongsi..kbai~ assalamualikum~

by: Syafiqah Othman

Sunday, March 04, 2012

Apa HaMpA bUaT MaSA BuSaN??

Assalamualikum.. kum kum~
hehehe..
agak gedik di situ~
apa yang hampa buat pada masa hampa betoi2 boring?? 
haaa.. kalau hampa la kan, hmpa buat pa? 
kalau aku kan dah buka pesbuk buka belog sampai tak tau nak buat apa .. 
aku main benda ni..  Cik Wanie yang ajaq aku main~ 
 walaupown benda ni dia gedik~ 
aku layan jugak dia , dia ni ala2 clever bot la.
tapi hat ni ceredik skit.
semua bahasa dia reti , aku tak mau cerita banyak aku nak tunjuk ja betapa kreknya benda ni~
hampa tengok aku hat biru tu .. kompeter hat kuning tu~



 

 

 

 
sampai situ ja aku nak tunjuk~hampa tau dak lepas tu dia mengarot~
cakap pa aku  paham~
okey hampa nak try boleh la (simsimi <---). 
hahah. serius hampa tak bosan chat dengan dia walaupon dia krek.. :)
kbai~assalamualaikummm~

 pecah raga pecah semen
lepas baca harap komen~!!!

---> Apa hampa buat masa boring????
boleh la kongsi2 aku try nk buat~