Saturday, August 06, 2011

Anugrah blog paling berhabuk!

Assalamualaikum..
wahhh! dah berapa bulan dah tak update blog. Rindu sangat2 nak update blog . Akhirnya setelah lama tak update hari ni baru rasa nak update balik. Kalau la kan ada award untuk blog paling berhabuk mesti blog aku ni menang kan. sampai aku sendiri pun segan nak mengaku ni blog aku . hehehe..Segan bila orang dok mai tengok blog aku, tapi dok tengok benda-benda lapuk..(dok perasan orang mai blog aku ).
sebenarnya aku tak dak apa pun nak update blog nih..
cuma nak kongsi cerita pasal kawan-kawan aku dapat PLKN. Ada yang tak sabar-sabar nak pi ada yang tak mau nak pi...
kalau aku dapat la aku tak mau pi .Alhamdulillah tak dapat . tapi bila tanya orang yang dah pi awat depa kata best? best sangat ka?.. dah la tiga bulan boleh buat macam-macam tengok-tengok kena pi berjemur bawah matahari .mesti tak best kan kan kan ?? hhaha..bagi aku la kan macam tak best..
kalau aku dapat tobat aku nangis ..dah ar dok jauh dengan mak ayah tiga bulan..
tera dok asrama sebulan pun gaduh nak balik dah..
masa malam aku dapat tau kawan aku yang sorang ni dapat PLKN ..aku nangis gila-gila.tak boleh tahan ayaq mata dah masa tu..dah ar ramai yang infom aku pasal dia dapat PLKN.. Masa tu rasa macam nak tutup telinga ja tapi nak buat macam mana aku kena terima jugak la dah dia dapat..
Sapa nak teman aku nanti selama tiga bulan tu? dah ar dia kawan paling baik dengan aku ..
sapa nak tolong nasihat aku nanti kalau aku buat salah..waaaaa!..nak buat macam mana dah dia dapat..ikutkan hati macam tak mau ja bagi dia pi, nak buat macam mana kan ? aku ni sapa ja nak halang dia pi ...kalau la dia betul-betul pi aku nak ucap siap-siap bye-bye! nanti bila dia nak pi aku tak mau jumpa dia dah untuk ucap bye-bye..
Tu ja kot ja aku nak cerita sebenarnya banyak lagi aku nak cerita tapi aku tau tak dak orang pun nak baca blog berhabuk+bersawang ni kan kan?..
kalau ada masa aku tulis lagi .. bye-bye semua .lepas baca kalau suka like tau kalau boleh follow sekali na..
:)..bye-bye semua...


by:syafiqah othman
:16912: