Wednesday, April 12, 2017

6 bulan

Assalamualaikum..

6 bulan seperti yang dijanjikan hanya berbaki beberapa hari je lagi.. orang cakap pejam celik pejam celik cepat je masa tu. Tapi tak juga bagi aku, entah macam mana yang terpaksa tunggu bertahun tahun tu. kuatnya korang. 😂 siang malam tunggu mengira hari harapkan masa tu sepantas kilat dah. hahaha Rasa sangat lah eksited dah macam 6 tahun menunggu . tapi okay lah menguji kesabaran untuk menunggu pun ada bagusnya juga. Baru reti menghargai kelak. kalau tak menghargai masa bersama juga lepas ni tak tau lah. hahaha.

macam macam nak cerita nanti. 6 bulan satu masa yang sekejap bunyinya tapi satu masa yang lama sangat haa bagi orang yang macam aku yang sedang menuggu ni. Lepas ni jangan harap nak kasi jauh jauh lagi dah. Susah, susah. susah tahan rindu hahaha  tapi orang cakap bersusah susah dahulu, bersenang senang kemudian kan.  okay lah kita dah pernah tempuhi susah tu. harap sangat senang senang kita berpanjangan sampai bila bila Hahaha 

dan sebenarnya sekarang tengah final exam. fikir nak habis cepat cepat je ni. macam sekarang ni sibuk nak habiskan paper sebab nak cepatkan masa tapi tak sedar banyak lagi tu saki baki tak study nak taruk mana. hahaha susah jugak gini . banyak benda nak mengadu nanti karang. tapi rasa nanti terus dah lupa nak cakap apa tu. sejenis yang bila depan mata dia lupa habis. bila jauh jauh macam fikir nak cakap. mohon nanti ada yang sudi tadah telinga dengar kita beletir, hahaha 6 bulan tu dah cukup rindu kan. hahahaha


okay lagi. hahaha 3 paper je lagi dan kurang dari 10 hari je. doakan sayaa ~ aja aja fightingg~~!!

No comments:

Post a Comment