Sunday, October 04, 2015

neww bie ? oh hye!


Hai semua :) 
hihi dah lama tak bercerita dalam ni. dah lama juga tak mesra alam lol.
hahahahaha !
Kadang rasa nak berenti tulis blog, nak tutup terus blog
kadang ada juga sayang haihh. Padahal ada blog pun macam nak tak nak ja layan. 
kesian kau eh blog.zaman dulu boleh lah nak meluah apa dalam ni, tak banyak tempat nak meluah.
sekarang toksah cerita lah instagram, twitter  lagi.. 

Jadi anak tirikan pulak si blog ni. 
anak tiri pun takda galang ganti,  sayang lebih yedok? 
hahaha. itu lah blog ni banyak ku simpan kenangan dalam nyaa.
dari mula kenal dunia maya, kenal pahit manis kehidupan setia betul^^.
haihhhhh. dalam hati berkarang nak cakap apa mai depan depan beku kau eh .. 

start post ni.. ingat nak jadikan blog ni macam dulu balik, tapi takut tak terbuat.
harap menjadi lah .. tapi baca baca balik apa ke benda aku tulis dulu lawak cam pa lagi dah.
malu pun ada *gali tanah kamboih muka dalam tanah woi. 
rasa nak delete tapi fikir balik biar lah kau aman disana
*baling bunga*

nak letak chat box balik tapi takut tak kuat nak blogwalking macam dulu.
jadi stay dulu camginih kan. Apa apahal do comment duh. nanti ada masa gua melawat balik ah..
gila ayat wa dah macam nak gadoh dah kenapa dohh. kahkhakha
kahak wey gelak camtuh.
okey lah tak lari syafiqah othman dulu dengan sekarang. 
perangai lebih kurang.. cakap melalut. slow melow lah kan. cakap ja kasau tapi hati gua lu apa tau.

mihmihmih. *konon gelak comei ah ni bunyi kucing ninja boy kunun.
baideway. saya dah nak konvooo!!.
ohhh yeksited mak dik non oi. masa awal dulu nak masuk belajaq dilema macam hapa mengadu dalam blog ni jugak en. so skrg dah habis belajo. makasih dulu kawan , kakak n abang2 alah kawan dalam blog ni kan doakan yang terbaik untuk kiteee. kekeke. muahh semua! tapi itu lah lost kontek semua nya. i do miss y'all :') 

start awal dulu. ramai yang tunjuk ajaq how to used blog ni. ohhhh tak terhingga pengorbanan mu pukul 2-3 pagi still bersengkang mata ajaq letak nuffnag dalam blog. hahahaha itu lah yang aku ingat pun . sebab blog ni apa khai susah beno nak handle dulu nya. ka aku yang tak reti tapi memang gua rindu senpai sempoi blogger sekalian alam oi.
sunyi wa punya blog lu apa tau. 

haiii. panjang juga dah tera takdak benda nak cakap tu. ayiook syafiqah kan. ~~'
tau ramai kawan kawan follower tak aktif macam dulu, jadi sapa yang masih aktif pleasee! keep sentuh hati saya macam dulu balik. kahkahkahhhh. tak lah sebenonyeee nak cakap. ayuh lah keep intouch balik macam dulu geng. follower ramai saja senyap dah semua. ka lama sangat mendiam sampai tak sedaq dah seribu tahun berlalu? dengg. 
gila nak oi lama-lama pegang keyboard. heh! 

okey dah malam pun larut sangat dah. adios amigos. 
 musim jerebu kan, jangan lupa minum ayaq kosong banyak . badan sehat otak cergas diknon! 
nd malem! xoxo

No comments:

Post a Comment