Tuesday, February 24, 2015

Bila abang yang...

hai.

Tak berapa hari dah nak balik kelantan. yeay! yang nay nyaa  Slide, project, report dan buku log mana siap lagi. muahahaha nak HOHAA macam manaa. . Takpaa Keep calm and cry mihmih Nak jadi ceritaa....

Dua hari lepas. Tengah belek-belek blog .. Buka website Firefly pulak book tiket balik kelantan. . Dah siap semua tinggal kejap atas meja. Tak pangkah pulak tab atas tu. Firefly dan blog. tolong-tolong mak masak nak makan tengah hari. Habis masak niat nak sambung hupdate blog tetibaaa

huaaaa abang tengah selongkaq blog. Tak sukanyaaa hahaha :( even dulu kakak aku sorang ada jugak blog tapi takda aa kakak aku bercerita balik dekat mak ayah aku apa-apa. Ni siap cakap kuat-kuat nak bagi satu rumah tauu, huaaa..Cepat2 tarik ...dia sempat baca petua hilangkan batuk sahajaa .. Nasib tak sempat baca papa yang aku tengah meraban  Hahahahaaa. Sobsobbb..

Cepat-cepat simpan laptop dalam bilik.. tetibaa..

Tak toleh belakang masuk bilik terus. Banyak mana dia dah baca?bukan satu saja ka dia sempat baca..




No comments:

Post a Comment