Tuesday, January 20, 2015

Next page please

what a tough day -- haih mengeluh mengeluh Allah.  Nak cerita macam-macam yang keluar sepatah. Orang kata simpan lagi baik but i feel like : stress nak mati bila saya simpan sorangg.. Tahap HENTUK pala dekat meja pun dah tak rasa apa .. u know wht,, last night Saya stress saya hentam orang 2x ganda teruk dari hari biasa saya hentam orang. banyak benda saya fikir. i scold orang tuu. i cakap apa. i tak ingat tapi suara agak tinggi la. then dia letak phone. ... i feel bad. :'( saya call .. no answer.. . bad syafiqah iz bad .. after i done baru i sedar .*macam dah too late nak apologize. and wht should i du? i feel like i'm too much. yup so sory hmm  almost 2 week saya demam, batuk, selsema *andd saya takda asthma tapi sekarang rasa breathless sangat. Macam orang asthma saya rasa .. Dan sekarang saya tengah prictical. Ada project nak kena siapkan , ada propsal nak kena hantar. bertambah banyak bila haritu saya ke umrah dalam 2 minggu dan semua kerja untuk 2 minggu tu saya kena habiskan dalam 3 hari TT__TT  Stress what? T__T  bila cerita2 dekat orang semua benda ni they said "alasan la awak" tau tak stress tu macam mana bila u dipush with your company, your collage, dan dengan diri u sendiri pun tak satel.. someone be my ear ! sobssobs. Pernah rasa tak stress sampai awak tak mampu buat apa-apa selain menagis. Hard feeling. Dan harini rasa kuat nak cerita. Saya simpan saya sakit.tapi saya tak tahu dengan siapa saya nak kongsi.Penat sangat.. feel like takda sapa bela perasaan kita. Sobs sobss :(   


#sambungKeja

No comments:

Post a Comment