Friday, December 19, 2014

Cerita habuk

Dah lama tak bersuka asyik berduka. harini kita kasi hapi sedikit walau cuaca jiwa tu mendung hiks. Takpa bab tu kta abaikan . ha nak cerita apa..  akceli rindu sesangat nak bercerita, berbelogwalking nak komen komen dalam blog dengan bloger bloger..Serius rindu tapi sebab takdan dok bukak guna fone jadi buang shoutbox buang ruang komen. Punya takut taksempat mencuit balik kawan. Ahaha bukan alasan okey. tapi memang betul. hupdate apa boleh nak balas kunjungan tu macam berabad jugak laa. dulu masa sekolah menegah rajin p melawat blog nu melawat blog ni. tapi lani macam malas. serius. tapi bukan malas. tak sempat. ha paham??

hatudia ayat dah supa keling. maap maap! excited lama tak hupdate pakai laptop. hihi ni pun dekat pejabat kodekkodek nampak orang lalu buat2 macam buat keja. padahal tengah menaip . muhahahaa. sory boss. boss pulak nak kawen esok. aku pun ambik kesempatan dia tengah bz aku pun tengah bz berbelog, HAHAHA *gelak jahat sikit ;p . 

okey okey. kemarin bila tah. dalam dua hari lepas. tetiba jadi semangat berkobar kobar nak stalk following. haa. punya nak cerita. dulu boleh nak kata following tu semua kenai. mau tak kenai p blog depa "hai saya follow. Tuan blog sihat?" milkysmilenah dok pakai ayat ni , pastu depa pun mai blog kta " hai saya follow back, sihat Alhamdulillah. Tuan blog ni pulak sihat?" nah macam tu la dok bersambung bersambung sampai satu DUNIAAA kenai. Hebat bukan kuasa blogwalking tu :p Ada yang sampai sekarang masih berhubung macam si DF. ahaha peminat detektif conan haa. memang minat gila .. blog dia saja penuh dengan Conan. osem bukan? hahaha masih ingat ku kepadanyaa.masih lagi berhubung  ada jugak kawan ucu. lagi kak fiza suhaimi. ada pulak sapa si reza . aduu si reza ni cari mana dah tak jumpa. Dia dulu suka pangil aku mon. aku pun pusing kalau p melawat blog dia... haa apa makna mon?? mon tu monkey. mamang saja dok perangat aku. tepi lek jaa. kawan2 mengusik .. tah umoq brapa tak ingat dah semua aku rasa macam tu sepulo tahun jaa dangan aku. Muahaha. k nak ingat lagi. ada jugak kak aisya apa yang bunny2 eh camana aa ejaa. tak ingat. tapi sampai sekarang i follow lagi dia punya tewite even dia jarang bertwit tengok asyik iklan nufnang jaa. muehehe. akceli ramai lagi. dulu ada si the story of lusa. cari blog dia. tapi dah tak aktif. serius ramai kawan2 blog dah lesap milkysmile dunia blog dah tak semeriah dulu. rindunya. 

Habis cerita pasal tu. tengah pikir balik nak letak ke idok shoutbox tu. sebab rasa macam kebusy an sebegini takut tak mampu membalas kunjungan kaliaaann.. maaaap! nanti la ku letak kan kembali itu shout busuk.. ID lama masih ada boleh la nanti sambung yang lama. ku balas2 kembali.. okey tu baru pendahuluan.. tak start lagi cerita. muahahahah k tak aku melawak saja ookey. harini takdak pendahuluan isi penutup apa semua. harini main randomm. main bubuh masuk taruk atas macam nasik kandaq kuah banjir. nahh.memang saja cari pasal cakap pasal nasik kandaq. hoo umpama ganja gitu. hang dok jauh pun dok terngiang-ngiang keharuman dia. *hyperboleh tapi sumpah . dok kelantan 2  tahun setengah. kebuloq dia nasik kandaq macam apa ja. setiap kali balik pekena dulu baru benda lain jalan. ha paham dak dia punya kata syiurr dia tu macam mana :p yang belum cuba nasik kandaq sila cuba. k nak tulis sikit tapi meleret dia macam meleret cerita sembilu kasih . Apa2 pun stop dulu nanti kita sambung ceritaa.Photobucket

Banyak nak cerita dekat blog. banyak nak mengadu dekat blog. rindu dekat blog ni! rinduuuu gilaaa gilaaaaa . semingu sekali nak hupdate. tahun duaribupatbelas macam2 berlaku sepanjang 2014 ni. dari yang sedih gembira, syok tak terhingga pastu yang sedih tak tehingga.Photobucket nyilu pedih pastu pedas semua nak cerita. kalau takdan pun nak cerita jugak. kita sambung cerita untuk 2015 pulak. jeng jeng jengg.. kita tunggu dan lihat apa jadi 2015. mana nak tau tahun depan kawen dengan anak rajaa.. hebat bukan aku punya deman nak anak raja. apa pun hidup lagi kah? atau mati sudah kah? kalau mati doakan aku. kalau tak mati doakan aku jugak jadi anak ayah mak yang solehahh. kekekee. cukup panjang sudah ni. boleh buat buku so kita stop dulu sampai sini..bila2 kita kasi gosip mengupat mencarut bersenda berceerita dekat sini hokeeyy. love u blogg.! love u bloggerr.! byeePhotobucket

No comments:

Post a Comment