Thursday, May 31, 2012

Mereka dah sampai.kita bila lagi? ♥ .

Assalamualikum..
pada 26 MAY mak dan ayah telah selamat terbang ke Makkah~
flight prents awal pagi iaitu pukul 7.00 am.flight tu ke Kuala Lumpur International Airport(KLIA) ..dari KLIA baru ke King Abdulaziz International Airport  (JED).so kami ramai2 bertolak ke Penang International Airport (PEN) pukul 5.00 am sebab takut JAM atas jambatan.. 
sampai sana ada cousin ,makcik2 and pakcik2 dah sampai sama cause depa dok dekat sikit .
elok2 sampai tu semua terus pi surau dulu. 
untuk solat subuh...dah solat ..semua berkumpul.
sembang2 dah tu nak kena masuk dah dalam Balai penerbangan..
mula la semua salam2 dengan parent..
semua tak mampu tahan air mata..
hahah3.. bukan aku sorang k.. kakak2 aku pon nangis jugak.si kecik Zikril pon nangis jugak.

*selit sikit status kat pesbuk~

makcik aku nangis jugak . :') so bukan aku sorang. hahha..
semua family aku ada kat situ. termasuk abang ipar aku dari Johor drive kereta malam tu lagi dah ..
terus pi ke airport. 
 dah babai prents pi masuk ke balai penerbangan tu.. semua berpakat nak sarapan..
okey kami pi sarapan kat Taman Tun Sardon,Gelugor..
sarapan kat situ memang best! SERABAI SPECIAL ada kat situ.. 
semua makanan ada kat situ.. sandwich best kat sana.. 
*teliuq aku cerita pasai makanan time posa camni..
tak mau story dah~ tak larat! 
dah lama sangat tak update blog~ 
nak bw pon tak sempat. :')
 nah nak letak gambaq2 ja~




*muka tak cukup tidur piqah ni.. hahah..
tidur pukul 3 bangun pukul 4.30 ..
\

* haliesya si kecik ni jugak ikot nak babai tokcik..

MY DAD MY HERO.. :')


*tengok signboard atas tu PERLEPASAN DOMESTIK ..untuk flight dalam negeri..
tu sebab mak aku pi KLIA dulu.. pas tu baru ke JEDDAH...




*zikril tengok mak dengan ayah lain macam ja..sedih tuu~

*airport dah bertukar wajah..luar masih gelap walau pukul 6.30..

sarapan kat sini ..sedap ~! ramai orang walau pon pagi2..


*zikril takdak mood nak makan..

 pagi2 dah makan macam2 sebab tu gemok ja aku sekarang ni. oh..menci tengok~.

semoga prents aku selamat pulang dengan selamat ke malaysia..
*rindu sangat2 dengan prents kat sana.. :)
Ya Allah.bagi lah mak ayah kat sana boleh beribadat dengan lancar sepanjang berada disana..
ameen...
dah lama tak update blog ni..sory sangat2 macam2 kena buat..
online tak boleh lama2 sangat..
tak sabar nak tunggu mak balik 6 Jun ni..
harap2 mak and ayah sampai dengan selamat..
rindu mak ayah sangat2 ♥ :'( ...
lepas mak balik aku dah fly ke kelantan pulak..
thanx coz membaca entry ni..

By :Syafiqah Othman

14 comments:

  1. jangan sedih2 ye..semoga semuanya selamat..=)

    ReplyDelete
  2. dont be sad. moga semuanya selamat hendaknya. Amin...

    ReplyDelete
  3. @Azee Hana :thanx yuu.. :) tu la smoga smua selamat jugak.. :)

    ReplyDelete
  4. @ CiK FizA : ameen2~ tima kasih mendoakan mak n ayah piqah..heheh :')

    ReplyDelete
  5. insyallah semuanya selamat nanti..doakn semuanya berjalan dgn lncar..6 june xlma dah pejam celik 6 june dah nti hehe :)

    ReplyDelete
  6. @shida'R: thanx yu ..harap2 mak ayah slmat sampai sini.. :)

    ReplyDelete
  7. moga semua nye selamat hendak nye aminn..
    jgn sedih2 yer

    ReplyDelete
  8. ♥ Cik EylaDiLLa ♥:hee..oke. dah lap air mata ni..heheh.. amen2~ smga mak sampai dengan selmat.. tq kak eyla.. :P

    ReplyDelete
  9. smoga semuanya selamat & bjalan dgn lancar.. insyaAllah ^^

    ReplyDelete
  10. @caliph shuriken : tima kasih2~ :) heheh~

    ReplyDelete
  11. eh, samala gan pak mak kite. g umrah gak. huu

    ReplyDelete
  12. @bukanretis : ya ka?? mesti depa jumpa kat sna.. depa jumpa kat sna kita jumpa kat sni.. hehe. .:)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah semoga di beri kemudahan dalam segala hal..

    ReplyDelete
  14. @Didin Supriatna : ameen2~ .. heheh..tq..

    ReplyDelete