Wednesday, May 09, 2012

Ini Terbaik Untuk Ku~

Assalamualikumm..
serius tak ada mood nak update lepas keluar result upu~
keciwaaaa gilaaa niii~* takdapat UPU.tapi apa kan daya  nak keciwa lama2 buat apa ~
takdak kebaikan pon.~ 
dah tu sebelum ni .. dah janji dengan ayah..
kalau takdapat upu nak pi mana.. ayah cakap masuk KOLEJ TEKNOLOGI DARULNAIM(KTD).
tapi serius aku tak pernah nak pi situ..
aku sanggup masuk fom 6 dari pi kolej tu..
serius aku takmau sangat2 masuk situ. 
harapan mak ayah nak aku masuk situ.. okey fineee~ aku pi sana...
nak cerita ..course yang aku minat takdak..
okey fine redha ibu bapa tu boleh buat kita berjaya walau apa yang kita ambik..
aku pasrah ni.. masuk KTD belajaq pandai2 pastu pi belajaq mana yang aku suka.
mabey tempat ni terbaik untuk aku .. 


*surat tawaran dah dapat. :( huuuuu~ sedihhhhhh!~
aku perlukan doa hampa semua .. nak pi belajaq jauh2 takut tak boleh nak follow.
macam2 lagi dalam otak aku..doakan yang terbaik tauu~
Alhamdulillah ramai jugak kawan2 masuk situ. :)
okey tunggu nak jumpa depa..
lepas ni kecek kelate pulak ~ haiyaa!!


P/S: thankyuu na baca blog ceq.. okey  memerlukan doa semua orang. serius takut kalau silap pilih ..gelap la masa depan nanti. :( nak masok fom 6 tapi awat tak tau ayah tak bagi .. =.= " huu..doakan naa. :) rajin2 komen la ini blog.heh.. . kot sapa2 ada cadangan nak promote ceq belajaq kat mana2 boleh pi belajaq sana pulak. ~ tak pown boleh la kita tukaq2 pendapat... :) papown thanx sekali lagi.. :) Assalamualikum~


By : Syafiqah Othman

28 comments:

  1. Allah maha mengetahui yang terbaik untuk kita..

    ReplyDelete
  2. @snHAzirah : doakan terbaik untuk piqah .. :(

    ReplyDelete
  3. pkah,gudluck taw.blajaq rerajen.nti aku pi melawat hg.hehehe.doa kat aku sama taw ;D

    ReplyDelete
  4. pqah, takpa aih. pak cik-2 ada byk ntok jga kta kt sna.nti kita grad sma-2 naa kat joho...hehe..

    ReplyDelete
  5. @syazwani suhaimi :0 insyaAllah.. doakan tauuuu.. :(

    ReplyDelete
  6. @fathonah : hmm..sedih ni... tq tonah.. doa2 allah prmudahkan kita..

    ReplyDelete
  7. insyaallah,sapa tau study leklok pt sna bolh smbg tmpt lagi best...yg penting sntiasa bersangka baik pada Allah sis!

    ReplyDelete
  8. cubalah wat rayuan kan.. n banyak2 kan berdoa.. mane la tau rezeki tu lambat siket :)

    ReplyDelete
  9. @mimosa : hm tu la..mudah2han macam tu.insyaAllah nak belajar leklok. :) azam dah ni..~ :) hee

    @Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : dah buat rayuan dah.. tgah tunggu..skrg.. hm tu la..kalau dah takdak rezeki kat lain mabey kat situ terbaik. :D

    ReplyDelete
  10. Belajar kat mana-mana sama je dik .
    Yg penting ada keinginan, ikhlas.
    InsyaAllah,dipermudahkan :)
    Selamat belajar ye !

    ReplyDelete
  11. insyaallah semua akn baik2 saja :)

    ReplyDelete
  12. @Ummu athirah : ye ke? hmm..insyaAllah nak blajaq btoi2.. :) skrg dah ikhlas dah kot.hehhe..insyaAllah .. :D tq yaa.

    @sis92: amen2! doakan piqah tau sis.. :D

    ReplyDelete
  13. sgala kejadian ada hikmah dik.. jgn fikir sgt pasal tmpt jaoh sume tu k.. yg pntg menuntut ilmu! semoga allah permudah kan urusan pikah! :D

    ReplyDelete
  14. @ Niswatus Solikah Samik :insyaAllah. tq kak.. :) doakan piqah tau... :)

    ReplyDelete
  15. Goodluck Piqah :) InsyaAllah itu yang terbaik ^^

    ReplyDelete
  16. @sally yatiey : tq sally..doakan piqah slalu yaa. :)

    ReplyDelete
  17. Buat keputusan yang terbaek dan paling bijak yew..^^..kami doakan kejayaan kamu..

    ReplyDelete
  18. belajar mana2 pon boleh berjaya :)

    ReplyDelete
  19. @selendang merah : insyaAllah..thanx naa doakan.. T_T

    @shedameor : ye ke? tak pa2 lepas ni nak pulun btul2.. :)

    ReplyDelete
  20. gudluck and all the best ye piqah.. piqah mesti boleh punye la.. ;D

    ReplyDelete
  21. @aisya :insyaAllah.. thanx kak aisya.. :) heheh

    ReplyDelete
  22. kalo tanye pendapek den, den lebih prefer ke form 6.

    but, sume tu depend on u la..mn 1 pilihan qolbu..mmg la belajar kt mn2 pn leh berjaya if kite usaha tp kene gak relate ngan kita punya objektif tu..plan ur future..haha..jan sampai kelaut pulak ..hehe

    Man jadda wa jadda.

    Neway, congrates if fiqah sambung kt KTD! Makhe budu la lps ni..haha

    ReplyDelete
  23. @ahmad saufe : apai knapa nk btter msok f6? haha3 ya2~ manjaddawajadda. hhahah.. kecek klate pulak pas ni.. :p

    ReplyDelete
  24. xkesah pon blajaq mana2 pon deq...asalkan score...hehhe

    ReplyDelete
  25. ok la tu ktd...t bley jmpa aq kat utm..hak3

    ReplyDelete