Tuesday, May 22, 2012

Cantik atau Tak Cantik? hmm.. HODOH!!

Assalamualikum.. 
dah berhari2 tak update last update pon pasai  Hari ibu .
sekarang ni busy dengan macam2 benda nak urus..
Mak ayah busy dengan persiapan nak pi umrah. yang aku dok siap2 nak masuk kolej.
sama2 busy sampai kan tak sempat nak berbelog.
hari tu dok kalut uruskan urusan bank alhamdulillah dah selesai semua.
tapi barang nak pi sambung belajar tak beli apa pon lagi..  =.="
masa ni jugak la jadi malas nak shopping..
haritu 1 hari shopping. keluaq pagi balik malam .
dok rasa beli banyak dah tapi beli makanan untuk rumah ja yang banyak. 
serius otak blank nak bawak apa tak tau pi sana nanti. 
tahap kerajinan aku memang menurun sekarang. nak buat kerja semua malas .. 
hahah..tapi bab2 melukis aku rajin la pulak.
macam2 aku conteng ada jadi ada tak jadi.
malu kalau orang2 pro tengok aku lukis. -.- *hodoh sungguhhh~ 
and sekarang tak tau nak tulis apa sebenarnya. ('',) 
nah nak tunjuk sikit yang aku lukis..

nahh~ hodoh sangat2~ yang ni first try. rasa macam pen tu mengada2 tak mau ikut aku gerak.
ni aku saja2 conteng2 bagi kat kawan aku.hodoh? *sory Onie ..time ni tak pandai buat lagi..
serius tak reti mengerti nak guna lagu mana~

*dah tu makin lama dok try jadi macam ni pulak..
yang ni scond try.. gedik buat profile picture. 

*yang ni pulak aku buat masa hari tu semua dok tukaq profile picture tu.
saja mengedik sat lukis. hee. :D
ada hari tu Encik Zie mintak tolong lukis yang laki .
aku dah cuba banyak kali dah tapi. hasil dia. orang lidi jadi la. 
sory Zie ~ :'( 
*yang ni sesaja buat. cacat wei~ aku tak reti nak buat tudung bidang 60.
sangat mengecewakan.. ;(  benci tengok. 

*doodle ni pulak.. nampak sangat kemalasan aku melukis kan? memang malas pong~
aku budak malas.. :) 
hahhahha..jangan la hampa panggil aku pemalas sat lagi jadi betui malas susah.. 
tu ja nak share dengan hampa hari ni.. 

Rajin2 komen sini ya ...

By:Syafiqah Othman



13 comments:

  1. HAHA. sama la kita. dok tr byk kali dok huduh lagu tu jugak ! frust !

    ReplyDelete
  2. SEGAKK SEGAKK
    haha,ada bakat, asah lagi naa :P

    ReplyDelete
  3. @fathonah zamri : tau x pa..penat dah buat .. tak elok2 lagi.. =.=

    ReplyDelete
  4. @syazwani suhaimi : hahahah.. bakat tak boleh nk asah dah ni..penat asah tak jadi apa pon. :)

    ReplyDelete
  5. Takpe Piqah, boleh cuba lagi buat doodle ni. Lama2 semakin pro nanti. hehe :D

    ReplyDelete
  6. @sally Yatiey : hee.. okey .. :D tq sally..

    ReplyDelete
  7. usaha lagi,,lama2 msti cantik..raihan pon tak reti sangat melukis..

    ReplyDelete
  8. @raihan : thanx yaa. :) hehe..nak cuba lagi pasni.. buat comei2~ hee

    ReplyDelete
  9. klau lukis guna mouse sy pun x reti, huh...

    ReplyDelete
  10. @caliph shuriken : tula kan.. susah nak kawal mouse. =.=" tu jadi macam2 rupa tu.. hehe

    ReplyDelete
  11. sedikit2 try buat. lama2 akan jd terer jugak. :)

    ReplyDelete
  12. @ bukanretis : mudah2han macam tu la..takut prtis punya prktis tapi tak jadi elok pon..hehhe.. :D btw tq naa. :D

    ReplyDelete