Thursday, April 26, 2012

Beribu kenangan tercipta~ :)

Assalamualikumm~ 
setelah beberapa hari tak update blog ..
hari ni Allhamdulillah diberi kesempatan lagi untuk update ..
akhirnya dapat jugak online setelah 4 hari pi HIMEGA . :D
serius best pi sana.. tambah2 boleh jumpa kawan2  ..
ada jugak yang tak pernah kenal than jumpa kat sana..
ada yang tak pernah jumpa dan hanya contect dalam pesbuk ja. akhirnya jumpa kat sana..
tu semua susunan Allah kan.. :) rasa beruntung pi sana..
memang masa asal2 tu nak pi pown macam malas exited nak jumpa kawan ja..
tapi banyak jugak benda yang dapat kat sana..serius ingat pi sana  student MAHAD AT TARBIAYAH AL-ISLAMIYAH (MATRI) ja tapi ada jugak SEKOLAH MENENGAH KAMPUNG LAUT (SMSKL) and SEKOLAH MENENGAH IBNU KHALDUN (SMIK) ..
masa awal2 tu memang banyak gap dengan student sekola lain..tapi dah lama2 tu dapat kumpulan okey la..
comel2 semua aku tengok.. :D
 serius ramai lagi perempuan dari laki..
see~! ramai kan pempuan.. :D
*disebabkan aku kecik depa tolak aku dok depan skali.  :(

*peserta laki tak ramai pown. ..

yang tu ja aku nak tulis untuk kali ni.. :)
lepas ni nak cerita lagi detail and nak letak banyak lagi gambaq..
thanx membaca ini blog.. :D hee..
tq banyak! :)

*jap. last pic.. tengok sempat lagi kami bergambaq dengan ustaz DON .. :D
ada yg jeles tau tengok pic ni.. heee
sebelum tu nak promote page aku
Skyjuicechocolatebelogspod.. <--- jemput la like ..
tu ja.. babai~ ASSLAMUALIKUM ~

8 comments:

  1. Waaaah! Untunglaah dpt jumpa knalan bru, dpt jumpa mmbers.. Dh lama tak msuk program mcm ni. InsyaAllah akn ada la program ni bila dh start blajar balik, ekeke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye2~ insyaAllah.. hee. :D best sgt2 ari tu jmpa kawan2~ ..mesti pas ni lagi rindu depa.. :D

      Delete
  2. bila lg la kita boleh jumpak mcm ni kan pikah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la bila la bole jmpa lagi.. moga2 pnjg umoq..bole a jmpa ag.. :(

      Delete
  3. wahhh jelesnyerr :( huhuhu ustaz don tuu err

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha.. kami tgok x kelip mata.. hahah :P

      Delete
  4. Replies
    1. hahhaha..best2.. ktk jgan jeles .. hahha

      Delete