Monday, April 16, 2012

Aku nak kita mcam dulu..

Assalamualikum ...  
Jawab jangan tak jawab *tak jawab dosa.. hehehe
kenapa aku buat tajuk membilang hari??
tu semua sebab aku membilang hari untuk jumpa kawan2 sekolah la..
weeiii..tobat rindu gila dengan depa..
tak sabaq nak pi Bangi 
nanti nak jumpa kawan2 semua tapi ada yang tak boleh pi... 
sedih coz best friend tak boleh pi. T_T ..
mesti best kalau wanie boleh pi~ 
AKU NAK KITA MACAM DULU BOLEH KUMPUL SAMA2 CAMTU!!!!
nanti mesti teringat macam pi UUM,SINTOK tahun lepas..
masa tu memang best!!
1 batch pi sana *114 orang semua campur laki pempuan ...
ahhh..rindu gila2~kawan2 semua rindu kem tu..
lagi pown kem dah genap setahun dah baru2 ni.
tak boleh lupa langsung moment kat sana.
lagi2 kumpulan aku nama AISYAH HUMAIRA'.. huuu..
memang hot kumpulan kami ni..
hot coz ada ketua kmpulan yang hot.hahaha

*atas bus takdak keja lain tidoq =.=ZzZ ..with Iefa. hee.
sory conteng arang kat muka hang..  *malu muka tgah tido.

 *dah sampai UUM.. Ada yang masih ambik barang kami yang sudah takdak keja ambik gambaq ja.

*lagi bergambar lepas makan ..

 *tunggu nak makan ..lapaq gila kot masa ni..

 * lagi... 

 *dalam dewan apa tah x ingat dekat balai islam kot.

 * masa nak ke surau solat Asar kot.

 *nak keluaq pi makan tak salah..

*sebelum nak masok balai islam tu.

*tah kepala sapa masok dalam ni... hee..

*HIMEGA masuk Al hijrah... 

tak sabaq ni nak pi 21 haribulan ni..
Ya Allah panjangkanlah umur ku bagi la jadi nak pi sana tu nanti!! Ameennnn3!~
(kita  mampu merancang tapi Allah tentukan )
rindu kawan2! rindu nak jumpa depa sangat2!!
tu ja aku nak kongsi2 dengan hampa2 semua..
kalau nak join boleh jugak..heheh
thank coz mai jenguk2 blog budak mentah ni..
thank sangat2 sudi koment~ hee.
insyaAllah ada masa kita lawan2 komen naa.
babai semua .
Assalamualikum...

*sebelum undur diri ni .. nak share video HIMEGA yang abang2 ni buat untuk tahun lepas...
depa semua power2 belajaq jauh2~ tengok na..
*nak habaq ni  HILAL ASYRAF pown ada dalam vid ni tahun depan aku pulak dalam video ni.hahaha~
kbaii~~

by :  Syafiqah Othman

19 comments:

  1. c? kawan sejati mmg sentiasa di hati kan yangg? :) btw, owner dia cantek sesangat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2 tu kak.. kwan memeng selalu setia ngn kita..miss them so muchh :D

      Delete
  2. pkah,rindu gila Y_Y
    sedih kot,aku dah bayang mcm-2 dah.
    angan-2 ja semua tu.hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. x pa. kita hnya mampu rancg.. series rindu wanie sgt2~ hehhe.. x pa wanie tetap dalam hati..heeh. </3

      Delete
  3. best nye dapat gi HIMEGA.... ;DDDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahh2! memang best tpi no wifi kt sna.. T_T..hahahah

      Delete
  4. waaahhh :0 awak mngingatkan fiqa kenangan bersama kawan2 lahh :( hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. rndu gila2 kan df ngn kwan2 kitaa... :(

      Delete
  5. memang kita akan selalu teringat kawan2 kita kn.. kenagan yg paling manis adalah bersama kawan2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu .
      kawan yang setia paling susah nak jumpa tapi bila dah jumpa memang mereka la paling berharga.. :D

      Delete
  6. Waaaah, korang mcm enjoy kan.. Ni skolah prempuan ke? Or ni mmg geng BFF la ni eh? Apapun, good luck dlm truskn prjuangan! Smoga sis and the geng sntiasa bwh limpah rahmat Allah SWT..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh.amenn2~. thanx sisi... eh..ada ja laki skola piqah ..tapi x campoq laki pempuan.. erti lain piqah sekola agama.. hee

      Delete
  7. Salam ziarah dari Agunci. Jom kita belajar dari kesungguhan sang kura-kura ! Terima kasih :D

    ReplyDelete
  8. akak akak pnah jgk masuk rncgn cmtu...femes taw...hehe

    ReplyDelete
  9. alalla..wat kita nih teringat kat kengkawan skolah plak...

    windu2

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh.. :) rindu gila2 nih dgn kawan2 ..

      Delete
  10. singgah dari segmen missz..salam kenal.dh follow pn :)

    ReplyDelete
  11. yang indah jadikan kenangan :))

    ReplyDelete