Monday, March 26, 2012

ALHAMDULILLAHHH~

Assalamualikum.. :)
baru sempat nak update blog hari ni..
sekarang busy dengan kerja macam2.
banyak dok luaq dari dalam rumah.
kalau nak buat post pasai result memang orang kata dah basi kot kan?
apa2 pown nak ucap terima kasih kepada yang setiasa mendoakan yang terbaik untuk kami ni ha.. :)
walaupown result tak power macam orang lain.. 
 tapi alhamdulillah  ..
kalau nak straight A aku tak mampu nak buat macam tu.
Allah tangguhkan dulu kejayaan aku..
insyaAllah bulan 4 ni nak pi ambik slip periksa kat perlis ..
almaklumlah time pagi result umum tu hanya telefon ja sekolah..
apa2 pown.. tahniah kepada sesiapa yang dapat banyak A tu n kalau sapa2 tak dapat A tu..usaha la ..
perjalanan kita masih panjang tak dapat masa SPM mabey dapat masa lain kan..... ~ heheh  .
itu aja nak kongsi.. rajin2 la tegur ceq mana silap mana betoi..
okey la.. tak banyak masa nih..
kbai~ Assalamualaikumm.. :)

by: Syafiqah Othman

2 comments: