Thursday, February 09, 2012

Bukit Merah Lake Town Resort~with them...

Assalamualaikum..
dah berapa hati tak update blog ni.. 
sebanarnya tak larat nak update panjang2...
kali ni nak biaq gambaq menceritakan..
*setiap gambar ada lagunya* cehh..jdi macam Yuna pulak..
apa pown jom tengok2 gambaq kami ...



        nih BODYGUARD---->
* bajet main Running man. berebut naik sapa naik dulu dia menang ..
>> tengok sapa berjaya ^^


4 orang putri (sayang semua)
game extrem bentuk V macam nak keluaq jantung aku..
jerit gila naik tu.~ tapi best.. 


*habih hati zikril bila dapat mandi lama-lama..

sebelum balik sempat lagik makan2. :) 




okey dah balik Malaysia  penang pa yang dapat ..
muka terbakaq..sakit maa~ masa mandi tak pikiaq..  sun block sengaja tinggal kat rumah..
itu sahaja yg dapat ..hahaha.. .. :p
apa pown thanx cos melawat blog ni ya..
lepas baca sila bagi respon or tingalkan mesej anda di fibox itu atau pown komen la sini..:)
babai~ Assalamualaikum...

all picture credit to :mhanif.othman

By :Syafiqah Othman

No comments:

Post a Comment