Friday, November 25, 2011

the wedding! awesome .^^



Lama gilak tak tulis post baru .rindu kawan2 blog ~ huu .
firstly nak cerita pasal baru2 ni  my kak kawen..best tu memang best laa..
macam besa kenduri mesti ramai spupu sepapat mai..
higaq bingaq rumah . memang best ..
tapi an yang
yang sedihnya kenduri belah laki tak leh pi.alhamdulilah kak esha pown x boleh pi jgak sma la aku dengan dia..yang pi mak ayah kak Deknah n Abg anip ja.. ..btw aku tengok gambaq depa memang terbaik!!
kakak aku  teros jadi macam orang jawo..
abg ijai (abang ipaq) aku keturunan jawa tu wedding belah laki macam tu ..
aku tengok gambaq memang tak kenai tu kakak aku...
lain gilak2! tak tipu punya la..
aku malas nak cerita panjang2 bukan aku pi pown ..
meh kita tengok gambaq2...
kenduri belah pempuan dulu...


::afizail & hairun nisa:

:: sara as PENGAPIT::

::mak teh kiah as MAK ANDAM untuk akad nikah::

::empat puteri::


& banyak lagi .. baru aku perasan gambaq aku bapa keping ja ..
tak suka bila kena TOLONG ambik gambaq..sah2 gambaq sikit..
masa awai tu abang aku yang jadi camre man..tiba2 tah pasai pa camre di pas kat aku ..
aku pown dengan berat hari terima ja la ...
kedebuishh padah dia . pic aku sikit gila...

::sempat pose sblom pngantin mai:

kita tengok gambaq belah joho pula ..ada beza tak? 
hehehe3. (jangan marah noh) 

:: btw kak yon nampak cantik::

::masa baru2 sampai::

:: best kan tengok::


:: jeles aku tak dak ::

::apapown sedap aku tengok kek ni:: 


:: potong2 kek::

::parents aku berbaju kuning::

::cerita dia aku jeles ngan depa semua yang p(sblom sampai rmah pgantin)::
(tak semua ada dalam gambaq ni)

tu ja aku nak kongsi2.. =D
nanti apa2 aku cerita lagi ..
bila tengok2 tu ..toksah dok ngata nah ..tgok ja...
papaii~

By: Syafiqah Othman  

5 comments:

  1. Tengok orang kahwin memang indah, cuba tanya kos semua habis berapa? hehe

    ReplyDelete
  2. tu la pasal..mmg bnyak un duit abis..biaq papa asal bergaya...

    ReplyDelete
  3. sekarang dah musim cuti sekolah....kenduri kawen tipa2 minggu la....makan free...heehhehe....


    New Entry: Cabaran 30 Hari

    ReplyDelete