Wednesday, December 29, 2010

taktau entry last ka dak...

(sory pya aku ambik gambaq ni tak bagitau hang)hehe3..
Assalamualaikum..

tuptaptupatap dah nak bukak sekolah dah..
tak sabaq pon ada jagka nak pi jumpak kawan2 sekolah..
tapi kan awat cepat sangat tah nak mula sekolah dah...
tak mau pi sekolah laaggggiiiiiiiii!!!!
(rasa macam nak teriyaq kuat2 sambil jerit)
lepas nih dah tak mau blogging lagi dah..hah! tipu ja..
dak la ..bukan dah tak mau berblog dah..aku nak kurang kan ja..hehe.
31dec ni dah nak balik sekolah dah..
balik Perelih nuhh!.
takut pulak bila pikiaq nak SPM..
(takut sungguh nih)
sampai peluh perecik2..
result hari tu tak berapa best.
hahah...(boleh pulak best ka dak noh)
teun depan nak bagi result jadi best...
terbaik punya!!hhahha
dah tak mau cakap pasai result dah..
ok lah ..sekarang ni mmg tengah boring sangat..
taktau nak buat hapa!!
hah! takat tu ja kot..
tak boleh dok lama2 depan comp ..
papai..
jumpa lagi noh..
kalau dan aku buat entry last sebelum balik sekolah...
AKU SAYANG HAMPA!!!

by:syafiqah othman

6 comments:

  1. oit! cek bgtaw dkt shoutbox! nh msti xsmpt bce! :D..hg top 3 kot aq bgtw..haha..skrg aku bg kumen sini! biar kekal. haha

    ReplyDelete
  2. xlpe aih! haha.. amek je gmbr tuhh!.nk jmpi ke nk ap ke! haha

    ReplyDelete
  3. hahahah..ya ka ..ingt ka tak gtau..sedih kot,,
    heheh3..pndai la hang nk jmpi2 nih..:)

    ReplyDelete
  4. hahaha...hg bertlak ble pi ma3 wea?! aq brtlak esok gk! lps jumaat! nti jmpe kt sna noe! :')

    ReplyDelete
  5. salam


    seronok zaman belajar ni

    hargailah ia :D

    ReplyDelete
  6. safiyah..aku btolak ari jmaat lpas solat gak..
    syira ..tq ya.

    ReplyDelete