Saturday, December 18, 2010

i mis that time •●♥

mis time tu ..
tau tak awat yang aku rindu sangat masa tu?!
hahahahha..aku pown tak tau..
malam tu patutnya nak p beli barang abang aku ja .
abang aku nak p k.l ada hai sikit.
tapi tengok2 sepupu aku cakap dia nak pi sekali ngan kami..
aku tak kisah..last2 ikut ja la tumpang ada kat sunway karnival time tu
  tegok2 dia nak belanja k.f.c.
kami on ja.. 
kami pi makan ja lebih beli barang bukan nak beli sangat .
sebab ( niat nak temam abg beli ja) bawak duit pown ciput ja..
cuma dok tengok bag and baju.
last2 tu ada orang bagi hadiah baju tiga lai..
best tak??hahah..
best sungguh..kita apa lagi terima ar..
siap suruh pilih lagi..hahah..
jangan jeles~..
sat2 aku nak tnya hampa ??
hmpa percaya dak pak su aku dajah 6?!!
jap2 aku uploud gambaq..
yang ujung tu la pak su(tapi aku panggai dya amin ja) nama dia amin...
tp dia tu bukan ank tok aku..
dia anak tok su aku .hahah..
gambaq ni masa berpecah dengan abang aku and amin.
depa p belah laki kami p belah pempuan.
sepupu aku hat tu la yang belanja kami( yg dok tengah)

kelapaq dua2..hahahah..
semua makan tak ingat dunia.,

dua2 nih..dah perabih makanan awai lagi dah..
last2 depa dok temenung ja..
orang suruh tambah depa dok kata kenyang..

 last gambaq ni..
aku dok kenyang dah..mau tak kenyang depa suruh perabih tapi aku perabih ayaq ja la..
tu ja yang aku mampu..hahaha.
sebenaq nya aku nak cerita pasai kejadian hari nih.. iaitu 18 ari bulan..
kejadian kat kenduri ..hari ni aku pi 2 kenduri.....hahaha
dua2 kenduri aku jumpa jejaka hensom aku usha gila..hahahhaa
merenyam pulak aku buat cerita..
tak aih...aku TIPU hampa ja tu!!..hahaha3.

ok lah..tadak pa dah nak cakap...
tak larat nak menghadap komputer nih..
kembang habih orat mata..
papai nuh!!.
nanti ada masa lagi aku tulih entry baru..k?
(perasan macam orang dok baca slalu yg aku punya entry)
hahahha..
wateve la.
apa pown aku sayang hampa yg baca nih!!


by:syafiqahothman 

2 comments: