Sunday, December 19, 2010

baby?!

hari ni ..aku happy sesangat tau dak awat??
sebab ada baby kat rumah aku...hhaha
lama tak mein2 dengan baby..
tau da pa yang sepesial kat baby tu??
baby tu lahir sama befday aku lar..
dia lahir 9 ari bulan december hari tu....
hampa tau dak nama dia apa?
nama dia halisya nadira..
comel kan nama dia..
cuba tengok gambaq bawah ni..


 dah tengok?? comei kan...aku suka dia ni..
ok..
tadi sebelum sepupu aku iaitu kak jah n suaminya iaitu abg hezrol mai bersama baby mereka ..,
aku , kak Yon, abang Nip, kak Cah, n kak Nah....
tau dak tengah hari tadi patutnya kami nak pi SUA RASA hat tb semilan tu.
tengok2 ada kawan kak yon nak mai dari perlis..
dia nak suruh jemput dia kat tesion bus..
kiranya tak leh la nak pi joh2..
takut dia sampai kami pulak dok syok2 beli.
last2 pi TESCO ja la..
pi Tesco pukui 1. lebih ..
pastu dok beli2..
masa dok pi tengok kat fes lady aku dah rambang mata tengok baju2 ..
last2 tu aku keluaq dok depan kedai macam tu ja..
aku dok tunggu depa kat luaq ja la.. 


boring punya boring las kali saja dok amik gmbaq..
pastu lagi kawan kak Yon tepon kata dia dah sampai..tegok jam dah pukui lima..
kami pown keluaq la dari tesco teroih pi ambik kawan kak yon kat tesion bus.
esok kak yon nak bawak kawan dia merayau satu penang.
aku nak ikot gak..hahha(macam tak malu)
tapi tak kisah ar..aku nak pi jugak..
hampa pecaya dak aku tak penah pi bukit bendera?
hahah..
pecaya lah!..
dengaq kata depa nak pi bukit bendera..
tu yang nak ikot sangat tu..
k.. lah dah takdak papa dah nak beletiaq...
malas nak letak gambaq banyak2...
tak larat tunggu uplod gmbaq tu..hehe..
tak pa la..nak pi tengok baby sat..
nanti kalau aku da masa aku uplod banyak2..
 babai noh!!.
Sayang hampa selalu..

by:syafiqah othman


2 comments: