Monday, November 22, 2010

gomiho?

moshi2...hari ni aku nak cerita pasai satu cerita ni...
tau dak skarng ni aku dok layan cerita my gf is gomiho..
best g***... aku ingat tak best tegok2 punya la best..
tambah2 hero dya hensom..
tapi tak la hensom sangat.besa2 ja..
dya cuma comei ja..hehhe..
tau dak maksud gomiho 2 pa ??
maksud dya serigala( x salah aku la..)
ni la cerita 2..
ni ada lagi gambaq depa dua

comei dak depa 2..hehhe
sat2 aku nak amik gambaq satu g...
 ni hero kedua dya ..hensom tak??!!cakap ja hensom abih cerita..
hensom tambah2 laki tu sejuk  kool ooo...
hhahhah
 ni pulak heroin kedua..
dya jahat sangat ..
tak suka la perangai dya dalam cerita ni....
awat la cerita korea suka sangat ada heroin nombor 2 ??
dah la selalu jahat..(sakit hati)
sat2 aku nak buh lagi gambaq hero ngan heroin 2..
ni heroin..(comey an2)
ni laki 2 dya tekejut pasai pa tak tau..
hero kedua ....=)+ machoo...
ni plak kawan baik laki (hero 2)
masa awai2 tu pempuan kat tepi 2 pown suka jgak kat hero.. tapi sat ja dya suka sebab dya dah ada laki kat sebelah 2...


cari punya cari gambaq ahli-ahli cerita gomiho...
last jumpa gambaq pakwe aku sorang ni..
lagi hemsom kot mamat  ni..heheh..
klah dah tak dak pa dah nak tulih..salam sayang kat semua yang baca ni..
(sekarang ni x mau dah tulih blog malam2 sat g tdoq lambat plak)
tak baik untuk kesihatan ..hehhe
...
babaii2...
by:syasya oth

No comments:

Post a Comment