Friday, September 10, 2010

takk!! aku x percaya la!!





Tak caya esok dah raya ....
dah sempurna dah sebulan aku posa..HAHA3.
tak sabaq gila nak raya..tapi awat x dak feel nak raya hah?!!
tak rasa excited nak raya pown..Awattt la cam nii!!!!malas ar nak pikiaq berat otak .he3

Yang tak best taun ni punya raya
!
  1. Tak leh p mintak duit raya dah (dah besaq dah la)
  2. Raya awai sangat la, tuu yang tak rasa sangat 2 sbab sblom ni kan raya macm ujung taun .
  3. Ari 2 p beli baju raya n kasut awai sangat kot..
  4. Jarang la dengaq lagu raya skrang bukan pa malas la nak p bukak radio 2.(hehehe)
  5. Cepat sangat dah abih bulan posa sampai bunga api 1 batang pown tak dan nak men.
  6. Thun ni jugak tak beraya dah ngn taeyang
Apa2 pown esok dah nak raya.
Aku nak ucap selamat ari raya maap zahir dan batin kat spa2 ada bca entry aku yang ni... Sampai sini ja kot..nanti kita jumpa len noh 2 pown kalau umoq panjang..



p/s:nanti ampa tgok la tv8 pukui 1 kot ari jumaat ni taeyang masuk tb tegok tau!!



No comments:

Post a Comment